Failure in starting a build

first post: sumeet_kr78 wrote: I have upgraded my Windows Azure SDK to version 1.4.I am trying to ...

latest post: alexsandro_xpt wrote: Same problem, Azure SDK 2.0.. What to do? Copy to GAC ?

Not compatible with Azure SDK 1.7

first post: tparvi wrote: This is just a quick note to those who might run into this issue. ...

latest post: tparvi wrote: I think DeployToAzure is not compatible with 1.6 either. I had a ch...

Incorrect HTTP Version ?

first post: yortw wrote: Hi, Just setup a new build using Azure SDK 1.6 and DeployToAzure 1...

latest post: yortw wrote: It appears Azure requires HTTP v1.1 and I think my problem is that ...

web.config transformations not being applied

first post: IainGalloway wrote: Hi, We're experiencing an issue in our project where web.config tr...

Error with build folder

first post: Crimy wrote: I use Azure SDK 1.5. I followed the tutorial but i got the followin...

GetDeployment activity

first post: scene316 wrote: Hi, would it be possible to provide an example of how to use the Ge...

Errors with 1.1 process template

first post: RobR12312 wrote: Hi, I just downloaded and added the process template to source con...

latest post: RobR12312 wrote: Yes, I replaced the assemblies in TFS and pointed to the new assemb...

Does it work for SDK 1.3/1. 4 ?

first post: iamafreak wrote: Does it work for SDK 1.3/1. 4 ? Any extra things we need, to make ...

latest post: vkoltovich wrote: New release fully supports 1.3/1.4/1.5

  • 1-8 of 8 discussions
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • discussions